header1

Het park

Nieuw vakantiepark in het Brabantse Someren

geadopteerd door de natuur

Een uniek vakantiepark midden in de Brabantse natuur. De stijlvolle vakantiewoningen hebben een historische bouwstijl met daken van natuurlijk riet die zorgen voor een intiem karakter in harmonie met de natuur. De comfortabele vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en liggen aan een ven, op de hei of tegen de bosrand. Alle vakantiehoeves hebben een grote tuin met heerlijk terras zodat u ongestoord kunt genieten van het omringende landschap met prachtige bomen, heide en waterpartijen.

Van rust en ruimte tot cultuur en avontuur

Vanaf uw recreatiewoning trekt u zo de natuur in. Te voet, op de fiets, mountainbike, of te paard. Aan de rand van het bungalowpark vindt u het gezellige Boscafe De Soete Inval, een gevarieerd aanbod aan wandel- fiets- en mountainbikeroutes, een prachtige 27-holes golfbaan en een grote manege. Het dorpscentrum van Someren met tal van winkels en gezellige terrasjes ligt op ongeveer 2 kilometer afstand. Op zoek naar meer stads vermaak? Proef Weerter vlaaien in het Limburgse Weert of ga uitgebreid shoppen in Roermond. En ook voor een dagje cultuur snuiven in designhoofdstad Eindhoven is Park De Heihorsten een ideale uitvalsbasis.

Alles bij de hand voor

een heerlijke vakantie

Zowel op als rondom het park liggen tal van faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken. Bij onze receptie kunt u terecht voor meer informatie en routes, een broodjesservice, minimarket en het huren van fietsen, e-bikes, skelters en meer.

vlinder

Kies uw uitzicht

vanaf uw eigen
vakantiehoeve

Of u nu houdt van natuur of cultuur, genieten in alle rust of actief er op uit…
laat u verrassen door het park en haar omgeving.