Heihorsten 50

faciliteiten

Faciliteiten

Alles bij de hand voor een heerlijke vakantie

Zowel op als rondom het park liggen tal van faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken. Park De Heihorsten is uniek gelegen in het natuurgebied
De Heihorsten, grenzend aan de Strabrechtse Heide en biedt u een ongekend aanbod aan wandel- en fiets- en mountainbikeroutes. Bij onze receptie kunt u terecht voor alle informatie, een mini shop en het huren van fietsen, e-bikes, mountainbikes en meer. Op het park wordt er ook aan de kids gedacht, zo is er een mini kabelbaan, trapveldje en een volleybalveld.

Tegenover de entree van het park vindt u het sfeervolle Boscafe De Soete Inval met terras en speeltoestellen voor de kids. Op 2 km afstand biedt het dorpscentrum van Someren tal van winkeltjes, terrasjes en een nog uitgebreider aanbod aan voorzieningen. 

Receptie

De receptie ligt bij de hoofdentree en huist in het centrumgebouw. Hier worden u en uw gasten hartelijk ontvangen. Er bevindt zich een mini shop en binnenkort ook een wasruimte voorzien van wasmachines en drogers. Ook kunt u er terecht voor het huren van fietsen, e-bikes, en een bolderkar.

receptie
Portrait of two smiling teenage girls in the swimming in pool. Family having fun and relaxing in water at summer holiday vacation

Overdekt zwembad

Bij vakantie hoort zwemmen en waterpret! Bungalowpark de Heihorsten beschikt over een overdekt zwembad. Weer of geen weer, u heeft elk seizoen optimaal zwemplezier!

Mini shop

Bij de receptie vindt u ook een klein winkeltje – de mini shop – voor uw dagelijkse basis boodschappen. De openingstijden zijn afgestemd op openingstijden van de receptie.

Overal WiFi

Zowel in uw vakantiewoning als op het park kunt u gebruik maken van ons gratis WiFi-netwerk. Ons WiFi netwerk is van hoge kwaliteit, zodat u altijd in contact kunt blijven met uw familie en vrienden en uw speciale momenten kunt delen. Uiteraard kunt u ook uw foto’s of een film bekijken.

Trapveldje

Bij de entree van het park, naast de receptie en het overdekte zwembad, is er een trapveldje en volleybal veldje voor jong en oud. Alle ruimte om buiten actief te genieten met de kids, lekker te ravotten, spelletjes te spelen en uiteraard een balletje te trappen. 

Fiets- en wandelpaden

Vanaf uw vakantiewoning trekt u zo de natuur in. Te voet, op de fiets, mountainbike, of zelfs te paard. U wordt letterlijk omringd door natuurgebieden met een zeer uitgebreid aanbod wandel- en fiets- en mountainbikeroutes. Kies voor een van de vele bewegwijzerde themaroutes of bepaal zelf uw route en afstand via een van de handige routenetwerken.

Er zijn zelfs Allemansroutes, die door de speciaal verharde wandelpaden zonder obstakels, het gebied voor iedereen toegankelijk maken.

Fiets en e-bike verhuur

Ontdek de omgeving van het gebied tussen de Strabrechtse Heide, de Somerense Heide en de Groote Peel op de fiets, e-bike of e-chopper.

Heeft u uw eigen fiets, e-bike of mountainbike niet mee op vakantie? Geen enkel probleem! U kunt deze gewoon bij de receptie huren. Fietsen (ook elektrische) met of zonder kinderzitje, alles is mogelijk. Van alle soorten fietsen waarmee u zelfs geruisloos door het Brabantse landschap kunt cruisen.

Bolderkar en
fiets verhuur

Ontdek de omgeving van het gebied tussen de Strabrechtse Heide, de Somerense Heide en de Groote Peel op de fiets, e-bike of e-chopper. Heeft u uw eigen fiets, e-bike of mountainbike niet mee op vakantie? Geen enkel probleem! U kunt deze gewoon bij de receptie huren. Fietsen met of zonder kinderzitje, alles is mogelijk. Van alle soorten fietsen tot populaire e-bikes waarmee u zelfs geruisloos door het Brabantse landschap kunt cruisen.