Citytrip

Trek eropuit en ontdek de hotspots
Een dagje shoppen in het bruisende Eindhoven of Roermond, een terrasje pikken in Someren, Weert, Hemond of een de vele gezellige dorpjes of andere steden in de buurt, onthaasten in het wellnesscentrum Spa Sense in Geldrop, historie proeven in het historisch openluchtmuseum (PreHistorisch Dorp te Eindhoven) of musea bezoeken in het gezellige Maaseik in België. Er is (internationale) keuze genoeg voor een leuk dagje uit.

 

Binnen 20 minuten staat u in hartje Eindhoven of bent u in het Noord-Limburgse Weert. Binnen 40 minuten bent u in Roermond of Venlo en binnen een uurtje bent u in het Limburgse Maastricht of Brabantse Den Bosch.

Tips voor de Kids: Attractiepark Toverland in Sevenum, attractiepark DippieDoe in Best, Dierenrijk Mierlo, Zooparc Overloon, indoor trampoline park Jump XL in Eindhoven en kinderspeelpaleis Kids Plaza in Helmond bieden uren (speel)plezier. Naast het park bij Boscafe de Soete Inval is er naast een grote speeltuin nu ook een jeu de boules baan en een adventure mini-golfbaan.